.:GreekDDL:.: Παθος για αγριοχοιρους -κυνηγι (2013) DVD.(EXCLUSIVE) - .:GreekDDL:.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παθος για αγριοχοιρους -κυνηγι (2013) DVD.(EXCLUSIVE) ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

#1 Ο χρήστης είναι εκτός σύνδεσης   GEORGEGAL 

 • Fanatic
 • Ομάδα: Fanatic Team™
 • Δημοσιεύσεις: 267
 • Εγγραφή: 08-Μάρτιος 12
 • Προβολές: 0
 • Άρεσε σε: 90 Άτομα

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 03:38 πμ

Δημοσιευμένη εικόνα

Δημοσιευμένη εικόνα
Πολλά χιλιόμετρα κάτω από τον ήλιο του Σεπτέμβρη που δεν έχει ακόμα «ξεθυμάνει», σε ένα από τα δυσκολότερα ανάγλυφα της Ευρώπης, απέναντι σε καπριά καχύποπτα και άγρια σαν τη γη που ζουν και κρύβονται...

Σε τρεις μέρες από σήμερα τα δάση και οι ρεματιές της ηπειρωτικής χώρας θα φιλοξενήσουν και πάλι τις παγάνες όσων έχουν πάθος με το κυνήγι του αγριογούρουνου, σε συνθήκες αυθεντικές, όπου τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν προσφέρεται εκ των προτέρων. Σε αντίθεση με εμάς, σε όλη σχεδόν την υπόλοιπη Ευρώπη και αρκετές Πολιτείες της Αμερικής, η νομοθεσία επιτρέπει... το μαλάγρωμα για να διευκολύνεται το κυνήγι του αγριογούρουνου!

Οι καρποί...
«Η μελάσα τρελαίνει τα γουρούνια, έρχονται από χιλιόμετρα μακριά για να την γλείψουν από τους κορμούς των δένδρων που την ψεκάζουμε» μου είπε φίλος, έμπειρος κυνηγός αγριογούρουνων από την Οκλαχόμα.

Σαν ευκαιριακός τροφολήπτης, ο αγριόχοιρος εκμεταλλεύεται επίσης την εποχιακή αφθονία... Αυτή την εποχή ωριμάζουν τα σταφύλια, τα μήλα, τα αχλάδια, ενώ υπάρχουν και απομεινάρια καλαμποκιού και πατάτας στα χωράφια. Είναι επίσης εποχή που ό,τι πέφτει, σαπίζει ανάμεσα στα πεσμένα φύλλα, αποτελώντας «μεζέ» για τον αγριόχοιρο.


Σημεία βοσκής...

Το πεπτικό σύστημα του αγριόχοιρου μπορεί και χωνεύει όλα τα ήδη μανιταριών, ακόμη και αυτά που είναι δηλητηριώδη για τον άνθρωπο! Κοντά σε αυτά τα σημεία με άφθονη τροφή είναι πιθανό να βρεθούν τα ίχνη και τα σκαψίματα, που επιβεβαιώνουν την παρουσία του ζώου.

Ενα άλλο απαραίτητο στοιχείο για το αγριογούρουνο είναι το νερό. Το χρειάζεται όχι μόνο για να πιει, αλλά και για να κάνει τα απαραίτητα λασπόλουτρά του. Στα μέσα του Σεπτέμβρη, όταν τα σημεία με αρκετό νερό είναι λίγα, είναι σχετικά εύκολη η αναγνώριση εδαφών που συνδυάζουν την κάλυψη, με την παροχή τροφής και νερού.

Σε άλλες χώρες «μαλαγρώνουν» και στήνουν καρτέρι πάνω από τα «δολώματα», στη δική μας περίπτωση όμως ο εντοπισμός του σημείου που τρέφονται γουρούνια δεν ωφελεί, διότι απαγορεύεται -και σωστά- το νυκτερινό καρτέρι.

Οι αγριόχοιροι τρέφονται κυρίως το βράδυ, αλλά είναι ιδιαίτερα κινητικά ζώα. Ετσι, το σημείο βοσκής μπορεί να απέχει πολλά χιλιόμετρα από τα γιατάκια τους. Ο εντοπισμός του σημείου βοσκής είναι το πρώτο σημαντικό «βήμα» στην όλη διαδικασία, αλλά στη δική μας χώρα χρειάζονται ικανά σκυλιά, πορείες, «κόψιμο» των ιχνών και παγάνες πολλών χιλιομέτρων για να έχει μια παρέα... την ευκαιρία της!

Είναι βέβαιο ότι ο δικός μας τρόπος είναι λιγότερο «παραγωγικός», αλλά πιο αυθεντικός. Και ίσως να είναι ένας βασικός παράγοντας που οδήγησε στην έκρηξη του πληθυσμού αγριόχοιρου που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια...


ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
Πριν από κάμποσα χρόνια τσακώθηκαν ένας αμπελουργός και ένας βοσκός στην Αρκαδία, όταν το αμπέλι του πρώτου βρέθηκε λεηλατημένο με άφθονα ίχνη από οπλές.

Ηταν οι αρχές της παρουσίας του αγριόχοιρου στην Πελοπόννησο, οπότε στα Λαγκάδια της Αρκαδίας το ζώο ήταν ακόμα άγνωστο. Ο αμπελουργός συμπέρανε ότι οι οπλές ήταν από τα αιγοπρόβατα του βοσκού, πάνω στον καβγά όμως ένα κοπάδι αγριογούρουνα πέρασε από δίπλα τους, το μυστήριο λύθηκε και η διένεξη σταμάτησε...


MIA ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ HUNTERS VIDEO

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DVD ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ

1.Ο ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ
2.Ο ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
3.Ο ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣΔημοσιευμένη εικόνα


Δημοσιευμένη εικόνα

Δημοσιευμένη εικόνα

Δημοσιευμένη εικόνα
Δημοσιευμένη εικόνα

Συνημμένη Φωτογραφία: pa8os.gia.agriogourouna.by-Georgegal.(exclusive).avi_thumbs_2013.03.17_19.09.20.jpg

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GEORGEGAL: 18 Μάρτιος 2013 - 03:42 πμ

Δημοσιευμένη εικόνα

ΚΑΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ KAI KATEΒΑΣΤΕ ΣΑΝ PREMIUM AΠO 14 HOST!!
http://www.easybytez.com/free8075.html
0

Άρεσε σε 1 Μέλη:

#

 • Ομάδα:
 • Άρεσε σε: Άτομα

Καταχωρήθηκε --

 • Συνημμένη Φωτογραφία: Neighbors.2014.1080p.BluRay.x264.SPARKS.jpegΣελίδα 1 από 1
 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα
 • Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το θέμα

Θεματολογία


Σελίδα 1 από 1

Μοιραστείτε αυτό το θέμα:


 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα
 • Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το θέμα

1 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα
0 members, 1 guests, 0 anonymous users